Gratis retshjælp - Viborg

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Viborg: Hvem kan få gratis retshjælp?

Retshjælperen er en online gratis retshjælp, og vi hjælper derfor borgere i hele landet – uanset hvor du bor. Derudover begrænser vi os heller ikke til en bestemt gruppe i samfundet, da vi mener, at alle har ret til gratis juridisk rådgivning. Derfor tilbyder vi altså gratis retshjælp til alle borgere og erhvervsdrivende, og derfor er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder, hvis du har brug for hjælp.

Hvad kan Retshjælperen hjælpe mig med?

Vi har adskillige jura- og erhvervsjurastuderende ansat, og vi kan derfor hjælpe med langt de fleste juridiske problemstillinger. Hvis du har et bestemt problem, du gerne vil have hjælp af vores rådgivere til at løse, så skal du altså ikke tøve med at kontakte os. Når det er sagt, så har vi dog selvfølgelig stærkest indenfor nogle specifikke fagområder: 

  • Erstatningsret
  • Markedsføringsret
  • Køberet
  • Udlændingeret
  • Aftaleret
  • Strafferet

Vi hyrer dog løbende nye retshjælpere med ekspertise indenfor andre fagområder, så du bør kontakte os, uanset hvad dit problem handler om.

Hvordan fungerer Retshjælperen?

Alle mennesker er påvirket af jura og den danske lov på en eller anden måde, men det er langt de færreste, som rent faktisk forstår loven og kan tolke den ordentligt, og derfor kan en retshjælp være ganske behjælpelig. Vi vil nemlig meget gerne hjælpe almene borgere og erhvervsdrivende med at tolke loven og løse eventuelle juridiske problemstilinger – helt gratis! 

Vi har derfor udviklet en model, som alle danskere – uanset hvor de bor – kan benytte, da det hele foregår online. Først skal du nemlig blot kontakte os via kontaktformularen herunder. Du bedes venligst udfylde alle felterne så fyldestgørende som muligt, så vi har så meget information om din sag som muligt.

Herefter sender vi den videre til en af vores dygtige retshjælpere, som kigger din sag igennem. Når vores retshjælper har dannet sig et overblik over din sag, vil personen kontakte dig via din ønskede form for kontakt (telefon, mail, videokald).

Vores retshjælper vil først afslutte din sag, når du er fuldstændig afklaret og har forstået, hvordan sagen løses – vores formål er nemlig at yde en udtømmende service.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​