Gratis retshjælp - Esbjerg

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Esbjerg: Kan jeg få retshjælp i Esbjerg?

Retshjælperen er en online gratis retshjælp, og vi kan derfor hjælpe borgere og erhvervsdrivende i hele Danmark – heriblandt Esbjerg. Vi oplever, at sagsbehandlingen går meget hurtigere online, da du ikke behøver møde fysisk op på et kontor, og derudover kan vi komme i kontakt med dig langt hurtigere online. Hvis du er bosiddende i Esbjerg og har brug for gratis retshjælp, er du altså meget velkommen til at kontakte os.

Gratis retshjælp: Hvad er en retshjælp?

En retshjælp er en organisation, som tilbyder juridisk bistand af advokater, jurastuderende eller jurister. Et stigende antal borgere og virksomheder søger gratis retshjælp, da det kan være rigtigt dyrt at hyre en advokat eller jurist, og derfor findes der faktisk en del gratis retshjælpe i Danmark, som tilbyder gratis retshjælp til dem, som ikke har råd til at hyre en advokat.

Ved de fleste retshjælpe i Danmark er det primært jurastuderende, som arbejder der, da de kan lære en hel masse ved at hjælpe borgere og virksomheder med en masse forskellige sager indenfor flere forskellige juridiske emner. Mange jurastuderende ser det altså som en rigtig god mulighed at arbejde hos en retshjælp, da de kan lære en helt masse og samtidig få noget relevant erfaring – og derudover er det selvfølgelig fedt at kunne hjælpe en masse mennesker og virksomheder. Hos Retshjælperen har vi udelukkende jura- og erhvervsjurastuderende ansat, og det har vist sig at være en rigtig god løsning for alle parter.

Hvordan kan Retshjælperen hjælpe mig?

Hos Retshjælperen kan vi hjælpe dig med adskillige juridiske problemstillinger indenfor forskellige fagområder. Vi har nemlig et kompetent hold af retshjælpere, som kan hjælpe borgere og erhvervsdrivende med problemstillinger indenfor bl.a.:

  • Strafferet

  • Udlændingeret 

  • Aftaleret

  • Køberet

  • Erstatningsret

  • Markedsføringsret

 

Hvem er Retshjælperen?

Retshjælperen er en online gratis retshjælp, som tilbyder gratis advokathjælp i hele Danmark. Vi yder rådgivning og sparring indenfor langt de fleste juridiske problemstillinger, og vi hyrer løbende endnu flere retshjælpere med forskellige kompetenceområder, så vi er sikre på, at vi kan yde den bedste hjælp indenfor de forskellige fagområder. 

Vi tilbyder al vores hjælp online, så du ikke behøver møde fysisk op på et kontor – dermed kan vi nemlig hjælpe så mange som muligt i hele landet og samtidig spare en masse tid.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​