Gratis retshjælp - Hjørring

Gratis retshjælp Glostrup

Hvad er gratis retshjælp i  Hjørring?

En gratis retshjælp er en frivillig organisation, som har fundament i en gruppe engageret jurastuderende. Det kan både være klassisk strafferetlig jura, men også erhvervsorienteret jura, som de frivillige retshjælpere gratis hjælper med. Motivationen bag at yde gratis retshjælp ligger i, at der er utrolige mange mennesker der gennemgår juridiske problematikker hver dag. Loven er dog ikke altid nem at forstå. Derfor ser mange jurastuderende det dermed som en oplagt mulighed, hvor de kan hjælpe folk med deres juridiske spørgsmål og samtidig selv få noget praktisk erfaring. 

Det er desuden ikke alle juridiske ting, der kræver at man får en specialiseret jurist eller advokat på sagen. Det kan både være unødvendigt og dyrt i mange tilfælde. Derfor er gratis retshjælp en genial løsning, hvor den almene borger eller virksomhed, kan få juridisk rådgivning helt gratis og uforpligtende.

Hvordan hjælper Retshjælperen?

Retshjælperen bestræber sig på at yde gratis juridisk retshjælp til både borgere og virksomheder. Det der kendetegner Retshjælperen er, at vi ikke begrænser os til et bestemt geografisk område. Mange gratis retshjælp forholder sig ofte kun et fysisk sted og behandler kun enkelte emner. Hos Retshjælperen er udgangspunktet virtuelt. Det vil sige at vi hjælper alle danskere, uanset hvor de er bosat geografisk. Det kan foregå via. e-mail, telefonisk eller gennem videomøde hvis man ønsker det.

Det er dermed fuldstændig ligemeget om du bor i Storkøbenhavn eller Hjørring. Retshjælperen hjælper alle landets bydele gratis gennem vores virtuelle koncept. Du kan dermed altid forvente gratis kvalitetsrig retshjælp hos Retshjælperen. Vi behandler desuden sager indenfor en lang række forskellige juridiske fagområder. Nogle eksempler er bl.a. udlændingeret og erstatningsret. Her bestræber vores engageret retshjælpere sig på, at yde den bedste service og hjælpe jer gratis igennem jeres juridiske problemstilling.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​