Gratis retshjælp - Sønderborg

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Sønderborg: Hvordan fungerer det?

 

Hvis du er boende i Sønderborg-området, kan du få hjælp hos Retshjælperen online. Vi hjælper nemlig alle borgere og erhvervsdrivende i hele Danmark, og derfor vil vi også meget gerne hjælpe dig med at løse din juridiske problemstilling – uanset hvor indviklet og kompliceret det virker for dig. 

 

Derfor kan vi klart anbefale dig at kontakte os gennem kontaktformularen nederst på siden, så vi kan hjælpe dig med dit problem – vores retshjælpere sidder nemlig klar til at besvare din henvendelse.

 

Hvad kan jeg få hjælp til?

 

Hos Retshjælperen kan vi hjælpe med langt de fleste juridiske problemstillinger – derfor bør du altid kontakte os, hvis du har brug for selv den mindste form for hjælp. Vi står nemlig til rådighed og vil meget gerne hjælpe dig med at løse dine juridiske problemer – store som små. Vores hold af kompetente retshjælpere sidder nemlig klar hver dag til at assistere dig, så hvis du døjer med et juridisk problem, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen nederst på siden.

 

Hvem er Retshjælperen?

 

Retshjælperen er en nystartet gratis retshjælp, som udelukkende hører til online – vi har altså ikke noget fysisk kontor, som du kan møde op på og spørge om hjælp. Vi mener dog, vores model er langt mere fleksibel end de fleste andre retshjælpe i Danmark. Da vi ikke har noget fysisk kontor og udelukkende arbejder online, kan vi nemlig hjælpe langt flere borgere og erhvervsdrivende, da alle og enhver kan kontakte os online på alle tider af døgnet.

 

Dermed behøver folk altså ikke møde op på vores fysiske kontor indenfor et smalt tidsrum, som tilfældet er med de fleste andre retshjælpe, og derudover kan vores retshjælpere arbejde på din sag, hvornår det end passer dem bedst – dermed er vores model altså langt mere fleksibel for begge parter.

 

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​