Gratis retshjælp - Hillerød

Gratis retshjælp Glostrup

Retshjælperen opstod efter en del frustration over de gamle normer og systemer som mange retshjælpe har kørt med. Man skal forvente timevis fysiske kører, og det kan ligefrem ende med du midt på natten kan forvente at få juridisk bistand. Da Covid-19 brød ud var det starten for Retshjælperen, og det opstod ved vi oplevede mange retshjælpe enten helt eller delvis lukkede ned. Det gjorde også mange folk ikke kunne få den rette hjælp i tide. 

Vi er en gruppe unge studerende, som til dagligt enten studerer erhvervsjura eller jura, og vi har altid haft et ønske om at benytte vores teori i praksis. Det var grundstenen for Retshjælperen, som skulle være frivilligt og uforpligtende for den enkelte borger i Hillerød. Den virtuelle løsning med, at man kan booke sig ind til et møde, skal være med til at vi kan indramme os jeres tid og ikke omvendt. Vi oplevede lange ventetider til at få juridisk bistand, og at man skulle tilsidesætte sin dag, for få juridisk bistand. Der vil Retshjælperen adskille sig ved, denne virtuelle løsning som skulle gøre det nemmere, at få gratis retshjælp. 

Hvad er en retshjælp?

En retshjælp er en gratis måde at få juridisk bistand af vores erfarne, men også passioneret studerende. Det kan være svært at forstå juraen, og hvordan man endelig skal fortolke de forskellige regelsæt. Det er med til, at vores retshjælpere kan formidle de mulige tvister men også dine rettigheder inden for de forskellige regelsæt. Vi hos Retshjælperen har en vision og mission om, at alle skal have ret til gratis juridisk bistand. Vi adskiller ingen af vores sager eller henvendelser på baggrund af race, sociale baggrund eller økonomiske situation. Vi kan vejlede indenfor udlændingeretten, aftaleretten, markedsføringsretten og visse områder inden for strafferetten. 

Vores virtuelle løsning gør at vi ikke er geografiske begrænset, men kun et klik væk fra få hjælpen direkte hos dig.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​