Gratis retshjælp - Silkeborg

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Silkeborg: Kan jeg få retshjælp i Silkeborg?

Retshjælperen er en online gratis retshjælp, der hjælper alle borgere i landet med deres juridiske tvister og problemstillinger – uanset hvilken form for juridisk problem, der er tale om. Vi hjælper derfor også med glæde borgere i Silkeborg-området, som døjer med en juridisk problemstilling, som de ikke selv kan løse.

Hvem er Retshjælperen?

Retshjælperen er en gratis retshjælp, som tilbyder gratis juridisk hjælp online til alle, der har behov for det. Vores team består af jura- og erhvervsstuderende, som alle har ekspertise indenfor et specifikt fagområde. Vi ansætter løbende nye retshjælpere med andre fagområder, så vi er sikre på at kunne tilbyde den bedste form for rådgivning – uanset hvilket juridisk område din problemstilling hører ind under.

Mange tror, gratis retshjælpe udelukkende er for almene borgere, men vi tilbyder faktisk ikke kun gratis juridisk hjælp til borgere – vi hjælper nemlig også erhvervsdrivende. Hvis du er virksomhedsejer og har et juridisk problem, du gerne vil have hjælp til, så er du derfor meget velkommen til at kontakte os.

Som vi tidligere har nævnt, så er vi en online gratis retshjælp, og derfor foregår al vores rådgivning enten via mail, Google Meet eller lign. – eller over telefonen. Dette gør, at vi kan hjælpe langt flere mennesker, da du ikke behøver møde op på et fysisk kontor for at få hjælp, og derudover sparer vi også en masse tid, da vi kan have flere sager i gang på samme tid.


Til slut kan vi selvfølgelig også hjælpe folk, som ikke bor tæt på nogen fysisk retshjælp, hvilket vi er lykkelige over, da din bopæl absolut ikke skal være afgørende for, om du kan få den juridiske hjælp, du har brug for.

Hvad kan Retshjælperen hjælpe mig med?

Det er de færreste almene borgere, der kan tolke loven korrekt og dermed ikke behøver nogen form for juridisk hjælp. Derfor er vi sat i verden, så vi kan hjælpe alle borgere i Danmark med hvilket som helst juridisk problem, de nu måtte have. Vores hold af retshjælpere er hver især eksperter indenfor et specifikt juridisk område, og derfor kan du være sikker på at få den rette rådgivning og hjælp, når du henvender dig til os.

Lige nu ligger vores primære ekspertise dog indenfor følgende fagområder: 

  • Køberet
  • Strafferet
  • Udlændingeret
  • Markedsføringsret
  • Aftaleret
  • Erstatningsret

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​