Gratis retshjælp - Aarhus

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Aarhus: Hvad kan jeg få hjælp til?

 

Retshjælperen er en online gratis retshjælp, som kan hjælpe dig med rådgivning og løsning af langt de fleste juridiske problemstillinger – uanset hvor komplicerede de er.

 

Hvordan adskiller Retshjælperen sig fra andre retshjælpe?

 

Retshjælperen er en ret unik retshjælp, da vi udelukkende hjælper vores klienter online eller over telefonen. Vi har nemlig ikke noget fysisk kontor, og dermed adskiller vi os altså fra størstedelen af de danske retshjælpe. De fleste retshjælpe i Danmark hjælper nemlig kun borgere og erhvervsdrivende fra deres fysiske kontor, og da de kun har åbent få timer hver uge, så kan det altså være svært at få hjælp hos dem, da der kan være lang ventetid – og derudover er det ikke særligt fleksibelt, da du potentielt skal bruge tid på at besøge deres kontor flere gange, hvis din sag er kompliceret og tager lidt mere tid.

 

Vi har altså vendt deres model helt om, da vi udelukkende tilbyder retshjælp online over mail, videokald eller telefonen. Dette betyder, at vores retshjælp er enormt fleksibel og sparer både dig og os en masse tid, da du kan kontakte os på alle tider af døgnet, og herefter vender vi tilbage til dig, når vi har kigget på din sag. Derfor behøver du altså ikke bruge en masse tid på vores kontor, og vi får samtidig mere tid til at se på de individuelle sager.

 

Hvem kan få gratis retshjælp?

Alle og enhver kan få tilbudt gratis retshjælp hos Retshjælperen – om du er erhvervsdrivende eller almen borger er egentlig ligegyldigt, for vi hjælper nemlig alle, som har brug for hjælp til at tolke loven eller komme med generel juridisk rådgivning. Hvis du har et juridisk problem – stort som småt – som du døjer med, så bør du altså kontakte os med det samme ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i: