Gratis retshjælp - Randers

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Randers: Hvem kan få hjælp?

 

Vi er en online gratis retshjælp, som tilbyder gratis juridisk rådgivning online – vi er derfor ikke udelukkende tilknyttet Randers og omegn, men vi hjælper derimod alle borgere og erhvervsdrivende i hele landet.

 

Hvad kan jeg få hjælp til hos Retshjælperen?

 

Retshjælperen har en lang række retshjælpere tilknyttet, som studerer både jura og erhvervsjura, og vi kan derfor hjælpe med langt de fleste juridiske problemstillinger. Udover vores eksisterende retshjælpere ansætter vi nemlig løbende nye rådgivere, så vi udvider vores ekspertise indenfor yderligere fagområder, og dermed kan hjælpe dig indenfor endnu flere juridiske områder.


Når det er sagt, så har vi dog nogle områder, hvor vi på nuværende tidspunkt er stærkest:

 

  • Strafferet

  • Udlændingeret

  • Erstatningsret

  • Markedsføringsret

  • Aftaleret

  • Køberet

Hvis dit problem ikke hører ind under en af disse områder – eller hvis du blot har brug for hjælp til at tolke en bestemt paragraf eller lignende – anbefaler vi dig stadig til at kontakte os. Vi kan nemlig hjælpe med langt de fleste problemstillinger.

 

Hvordan adskiller Retshjælperen sig fra andre retshjælpe?

 

Retshjælperen er en 100% online gratis retshjælp, som tilbyder gratis juridisk rådgivning til alle danske borgere og erhvervsdrivende. Vi er en ret unik retshjælp, da vi er den eneste 100% online retshjælp i Danmark, og vi er derfor langt mere fleksible end de fleste andre retshjælpe rundt om i landet. 

 

De fleste retshjælpe i Danmark fungerer nemlig således, at de blot har åbent nogle enkelte timer hver uge, og du skal typisk enten møde fysisk op på deres kontor eller ringe til dem indenfor et smalt tidsrum. Denne model har vi vendt på hovedet – vi har nemlig ingen fysiske kontorer, og dermed kan vi altså hjælpe alle i hele Danmark og ikke kun borgere i vores nærområde.

 

Derudover har vi altid åbent, så du kan kontakte os på alle tider af døgnet, og herefter vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt, når vi har set din sag igennem. Derfor bør du altså ikke tøve med at kontakte os, hvis du har et juridisk problem, du gerne vil have hjælp til at løse.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​