Gratis retshjælp - Odense

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Odense: Hvordan fungerer det?

Retshjælperen er en 100% online gratis retshjælp, som yder gratis juridisk rådgivning til alle, som har behov for det. Vi hjælper nemlig både erhvervsdrivende og almene borgere.

Retshjælperen fungerer således, at du skal starte med at kontakte os via kontaktformularen nederst på siden. Du bedes venligst være så grundig som muligt, så vi kan danne os et ordentlig overblik af din sag.

Når vi har modtaget din sag, sender vi den videre til en af vores kompetente retshjælpere, som vil sætte sig grundigt ind i den sag og finde ud af, hvordan den kan løses. Herefter vil din tilknyttede retshjælper kontakte dig, så I kan få løst sagen sammen.

Når du er tilfreds og har fået svar på dine spørgsmål, afslutter vi den sag. Det lyder ganske nemt og gnidningsfrit, ikke? Hvis du har behov for hjælp, opfordrer vi dig derfor til at kontakte os med det samme.

Hvem kan få gratis retshjælp i Odense?

Om du bor i Odense, Vollsmose eller en helt tredje by, så kan du få gratis juridisk hjælp hos os. Vi hjælper nemlig alle borgere og erhvervsdrivende i hele Danmark, da vi ikke har noget fysisk kontor, du skal møde op på, hvis du har brug for hjælp. Vi kan altså hjælpe alle i hele Danmark, da vi ikke er bundet til et enkelt geografisk område – det hele foregår nemlig online.

Hvem er Retshjælperen?

Retshjælperen er en gratis retshjælp, som er 100% online. Teamet bag Retshjælperen består af jura- og erhvervsjurastuderende fra Københavns Universitet og CBS, og vi hyrer løbende nye retshjælpere med ekspertise indenfor yderligere fagområder. 

Retshjælperen var et resultat af coronakrisen, da vores stiftere kunne se, at borgere og erhvervsdrivende rundt om i landet ikke kunne få den gratis juridiske rådgivning, som de havde brug for, da de fleste fysiske retshjælpe havde lukket grundet risikoen for coronasmitte. Derfor blev vores organisation altså stiftet, og vi tilbyder udelukkende gratis rådgivning online, og vi kan derfor hjælpe alle borgere i Danmark – uanset hvor de bor, og om landet er lagt ned af en global pandemi.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​