Gratis retshjælp - Vejle

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Vejle: Kan jeg få retshjælp i Vejle?

Retshjælperen er en online gratis retshjælp, og vi kan derfor hjælpe borgere i hele landet – også i Vejle – også selvom vi ikke har noget fysisk kontor. Hvis du er bosiddende i Vejle-området, skal du altså ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at få løst et juridisk problem.

Gratis advokathjælp Vejle: Er gratis retshjælp det samme?

Advokathjælp og retshjælp er ikke helt det samme, men vi har erfaret, at vi kan hjælpe med langt de fleste henvendelser, vi får. Vi har nemlig et kompetent hold retshjælpere, som arbejder hver eneste dag på at hjælpe borgere, der døjer med juridiske problemstillinger, som de på frusterende vis ikke kan få svar på andre steder. Vores retshjælpere har typisk hvert deres fagområde, som de er eksperter i, så du kan være sikker på at få den helt rette hjælp til dit specifikke problem.

Når det er sagt, så har vi nogle begrænsninger, da vi eksempelvis ikke må tage med dig i retten, men vi kan selvfølgelig besvare langt de fleste spørgsmål, du måtte have, og samtidig give dig nogle gode råd til, hvordan du kan få løst dit problem.  

Hvordan fungerer Retshjælperen?

Retshjælperen fungerer ganske simpelt. Først bør du udfylde vores kontaktformular herunder ved at udfylde alle felter på bedste vis, da vi dermed kan hjælpe dig med din sag på bedst mulige grundlag. Derfor bedes du venligst være så grundig som muligt, da det giver os et bedre overblik over dit problem og din situation. 

Efter vi har modtaget din sag, læser vi den igennem og sender den videre til en af vores retshjælpere, som er ekspert indenfor netop det område, din sag hører ind under. Når den givne retshjælper har skabt sig et overblik over din sag, vil vedkommende kontakte dig. Her vil retshjælperen forklare dig, hvordan dit problem bør læses, og her har du altså rig mulighed for at stille afklarende spørgsmål – vi ønsker nemlig ikke blot at hjælpe dig med at løse problemet, men også gøre dig klogere på sagens omfang, så du rent faktisk forstår, hvordan problemet bliver løst, så du muligvis selv kan løse problemet, hvis du ender i samme situation igen i fremtiden.

Sagen bliver først afsluttet, når vi har hjulpet dig hele vejen igennem og sikret os, at du er fuldstændig afklaret og klar over din sag.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​