Gratis retshjælp - Herning

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Herning: Kan jeg få retshjælp i Herning?

 

Retshjælperen er en gratis retshjælp, som er 100% online, og dermed kan vi hjælpe alle borgere og erhvervsdrivende i hele Danmark – og dermed også beboere i Herning og omegn.

 

Kan jeg få gratis retshjælp?

 

Alle borgere og erhvervsdrivende i Danmark kan få hjælp til deres juridiske problemstillinger og spørgsmål hos Retshjælperen. Vi har et stort hold retshjælpere, som er yderst kompetente, og vi ansætter hele tiden nye retshjælpere med ekspertise indenfor andre fagområder, så vi kan hjælpe vores klienter bedst muligt. 

 

Vi kan derfor hjælpe langt de fleste mennesker med deres juridiske problemer, da vi har stor erfaring med at hjælpe folk – derfor må du meget gerne kontakte os via kontaktformularen herunder, hvis du har brug for hjælp.

 

Hvem er Retshjælperen?

 

Retshjælperen er en online gratis retshjælp, som blev stiftet under coronakrisen for at hjælpe de borgere og erhvervsdrivende, som desperat havde brug for gratis juridisk hjælp og ikke kunne få det hos de eksisterende retshjælpe. De fleste fysiske retshjælpe lukkede nemlig deres fysiske kontorer grundet risiko for coronasmitte, og de tog derfor ikke imod henvendelser, og dermed var der ikke mange muligheder for at få gratis juridisk rådgivning for rigtig mange mennesker. 

 

Af denne grund startede vi Retshjælperen, som udelukkende tilbyder juridisk rådgivning online, og dermed kan vi altså tilbyde alle danskere gratis juridisk hjælp – uanset om vi er midt i en global pandemi.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​