Retshjælperen søger dygtige retshjælpere, som brænder for juridisk rådgivning

Vil du være med til at gøre en forskel? Vi søger ambitiøse stud.jur/stud.merc.jur til vores team.

Hvem er vi?
Retshjaelperen.dk er en veletableret forening, som yder juridisk rådgivning. Teamet består af frivillige jura- og erhvervsjurastuderende, som har interesse i at yde gratis og juridisk rådgivning. Vi er et ambitiøst team, som forsøger at løse borgere og virksomheders juridiske tvister. Vores ekspertiseområder er bl.a. strafferet, forvaltningsret, udlændingeret, formueretlige fag og lejeretlige sager.

Som retshjælper til vores team, skal du være i stand til at rådgive klienter på forskellige områder. Hos Retshjælperen har vi valgt en virtuel fremgangsmåde, hvilket betyder at vores klienter udfylder en kontaktformular med deres konkrete sager, og rådgivningen foregår derefter virtuelt. Retshjælperen har ikke en arbejdsplads, og man arbejder derfor hjemmefra. Rådgivningen kan foregå telefonisk eller via Google Meet. I nogle tilfælde kan det være tilstrækkeligt med blot en skriftlig besvarelse. Vi sørger for mailopsætning af din personlige virksomhedsmail, såfremt vi ansætter dig.

Hvad forventer vi af dig?
Du er stud.jur eller stud.merc.jur med ambitioner. Du er på dit tredje semester, men dette er ikke et krav. Vi forventer, at du interesserer dig for frivillig rådgivning og gerne vil udvikle dine kompetencer. Det er et plus, hvis du har erfaring, men dette er heller ikke et krav. Du er villig til at arbejde 3 timer om ugen. Du kan trives i uformelle omgivelser og være i stand til at oversætte juridisk sprog over for klienter.

Som retshjælper hos os, får du erfaring inden for dit felt samt mere fyld på dit CV. Vær opmærksom på, at jobbet er ulønnet, idet der er tale om en uforpligtende og gratis tjenesteydelse. 

Lyder dette som noget for dig? Send din ansøgning, dit CV og din karakterudskrift til job@retshjaelperen.dk

Ansøgningsfristen er d. 15/07/2022

Hvis du har spørgsmål om stillingen, kan du henvende dig til Haris Rafique på hr@retshjaelperen.dk