Gratis retshjælp - Aalborg

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Aalborg: Kan jeg få retshjælp i Aalborg?

 

Retshjælperen er en nystartet online gratis retshjælp, som hjælper borgere overalt i landet med deres juridiske problemer – og derfor hjælper vi selvfølgelig også borgere i Aalborg. Hvis du har et juridisk problem, som du ikke ved, hvordan du skal løse, så må du altså meget gerne kontakte os – så vil vi hjælpe dig videre i sagen. Langt de fleste almene borgere har nemlig svært ved at sætte sig ind i loven og dens mange (og til tider ofte uforståelige) paragraffer, og derfor kan det være rart at kunne skrive til en kompetent retshjælper, som hurtigt kan hjælpe dig med det specifikke problem, du døjer med.

 

Hvordan fungerer Retshjælperen?

 

Vores mission er at løse dine juridiske problemstillinger – uanset hvilket område det hører under. Derfor har vi en masse kompetente retshjælpere med hver deres ekspertområde tilknyttet, så vi altid kan hjælpe dig – uanset hvad dit problem handler om – og vi ansætter løbende nye retshjælpere med ekspertise indenfor andre juridiske områder.

 

Retshjælperen fungerer således, at du skal starte med at kontakte os via kontaktformularen herunder. Her bedes du venligst udfylde hvert enkelt felt så grundigt som muligt, så vi får et komplet overblik over din sag så hurtigt som muligt.

 

Herefter vil vi læse sagen igennem og matche dig med den af vores retshjælpere, som kan hjælpe dig bedst muligt. Når retshjælperen har sat sig ind i din sag og fået et overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig videre i sagen. 

Dernæst vil din tilknyttede retshjælper kontakte dig via din foretrukne form for kontakt (video-opkald gennem Google Meet, skriftligt via mail eller blot et telefonopkald) og forklare dig, hvordan du bedst kommer videre med din sag. Her opfordrer vi til, at du stiller så mange spørgsmål som muligt, så du også selv forstår din sag, og hvorfor vi anbefaler netop den løsning. Vi ønsker nemlig at afslutte din sag på bedst mulig vis ved at sende dig videre på et oplyst grundlag – og vi afslutter ikke sagen, før dette er tilfældet.

Hvordan opstod Retshjælperen?

Retshjælperen blev født ud af coronakrisen, da vi kunne se en tydelig tendens i, at mange fysiske retshjælpe lukkede ned, og derfor kunne almene borgere altså ikke få hjælp og rådgivning om deres juridiske problemstillinger. Derfor startede vi Retshjælperen, så vi kunne hjælpe alle disse borgere og erhvervsdrivende, som ikke kunne få den hjælp, de havde brug for. Dette er også grunden til, at vi udelukkende er online, da vi ønskede – og fortsat ønsker – at kunne tilbyde gratis juridisk hjælp til alle borgere og erhvervsdrivende i hele landet – og dette gøres altså bedst online.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i: