Gratis retshjælp - Horsens

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Horsens: Kan jeg få retshjælp i Horsens?

Retshjælperen er en online gratis retshjælp, og vi kan derfor hjælpe borgere i hele landet – og dermed også i Esbjerg. Det er ikke alle byer, der har en fysisk retshjælp, og derfor skabte vi Retshjælperen, så borgere i hele Danmark – uanset hvor de bor – har adgang til gratis retshjælp. Vores unikke setup gør, at vi kan hjælpe langt flere borgere med alt fra små til store juridiske problemstillinger – og typisk langt hurtigere – end traditionelle retshjælpe.

Hvordan adskiller Retshjælperen sig fra andre retshjælpe?

Retshjælperen er udelukkende en online gratis retshjælp, og vi har derfor ikke et kontor, hvor du kan møde op og spørge om hjælp. Til gengæld er vi dog langt mere fleksible og agile end fysiske retshjælpe, da vi tager imod sager i løbet af hele dagen – og altså ikke kun i et lille tidsrum om aftenen. 

Derudover slipper du også for turen forbi et kontor, da dette selvfølgelig tager noget tid, og derudover kan du faktisk også risikere at skulle stå lang tid i kø – og det er der selvfølgelig ingen, der ønsker. Ved at kontakte os online i stedet slipper du altså for en masse tid og besvær, og derfor kan du ofte svar på dine spørgsmål langt hurtigere – mange, der kontakter os, bliver overraskede over, hvor hurtigt vi kan besvare deres spørgsmål. Faktum er dog, at mange sager er ganske simple, og derfor giver det altså rigtig god mening at få svar på dette online, så det simpelthen blot går meget hurtigere.

Hvad kan Retshjælperen hjælpe mig med?

Vi har adskillige retshjælpere ansat hos Retshjælperen med hver sit fokusområde, så vi er sikre på at kunne hjælpe dig med lige præcis det juridiske problem, du døjer med. Vi har dog nogle specifikke fagområder, som vi er stærkest i: 

  • Markedsføringsret
  • Aftaleret
  • Køberet
  • Erstatningsret
  • Udlændingeret
  • Strafferet 

Vi ansætter dog løbende flere retshjælpere med ekspertise i andre fagområder, så vi kan hjælpe med endnu flere juridiske problemstillinger.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​