Gratis retshjælp - København

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp København: Hvad er en gratis retshjælp?

 

En gratis retshjælp er en organisation, typisk bestående af jura- og erhvervsjurastuderende, som hjælper borgere og erhvervsdrivende med de juridiske problemstillinger, de døjer med. 

 

Retshjælperen er en gratis retshjælp bestående af både jura- og erhvervsjurastuderende, og vi kan derfor hjælpe både almene borgere og erhvervsdrivende med at løse alverdens juridiske problemer. Sidder du med et specifikt problem, du har brug for hjælp til, er du derfor meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen nederst på siden.

 

Hvordan adskiller Retshjælperen sig fra andre retshjælpe?

 

Retshjælperen er en unik retshjælp, da vi udelukkende hjælper vores klienter online eller over telefonen. De fleste andre retshjælpe i Danmark hjælper nemlig udelukkende deres ‘klienter’ ud fra deres fysiske kontor, og de er derfor ikke særligt fleksible – hverken i forhold til at hjælpe borgere udenfor deres geografiske område eller ved at kunne hjælpe dem udenfor deres spinkle tidsrammer i løbet af ugen. Vi har derimod intet fysisk kontor, men til gengæld kan vi hjælpe borgere og erhvervsdrivende i hele Danmark på alle tidspunkter af døgnet.

 

Hvad kan jeg få hjælp til?

 

Hos Retshjælperen kan vi hjælpe dig med langt de fleste juridiske problemer – vores kompetente retshjælpere er nemlig erfarne i at hjælpe med at løse juridiske problemstillinger indenfor en lang række fagområder – som eksempelvis:

 

  • Markedsføringsret

  • Strafferet

  • Udlændingeret

  • Aftaleret

  • Erstatningsret

  • Køberet

 

Hvordan fungerer det?

 

Hos Retshjælperen fungerer det således, at du starter med at kontakte os via kontaktformularen nederst på siden. Det er vigtigt, du udfylder den så grundigt som muligt, så vi kan danne os et klart overblik over din sag og dermed være bedre stillet til at kunne hjælpe dig ordentligt.

 

Når vi har gjort det, kontakter vi dig på din ønskede kontaktform (enten på mail, videokald eller over telefonen), så vi kan forklare dig sagens natur og i fælleskab finde den bedste løsning for dig. Her er det vigtigt, du stiller alle de spørgsmål, du nu måtte have, så vi kan besvare alle dine tanker og forundringer om din sag, så du selv forstår, hvad der foregår.

 

Når vi har gjort det, afslutter vi sagen, når du føler, vi har fundet den bedste løsning. Vi ønsker nemlig ikke at efterlade dig tilbage med en masse spørgsmål, så vi afslutter først din sag, når vi er 100% sikre på, du har dannet dig et overblik over sagen og dens mulige løsninger.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​