Om Retshjælperen

Retshjælperen er en veletableret forening, som yder virtuel juridisk rådgivning. Teamet består af frivillige jura- og erhvervsjurastuderende, som har interesse i at yde gratis retshjælp til både borgere og erhvervsdrivende.

Vores juridiske rådgivning er præget af en virtuel og fleksibel tilrettelæggelsesform, hvilket betyder at rådgivningen vil foregå enten via Google Meet, telefonisk eller skriftlig henvendelse over mail.

Proceduren foregår således, at du henvender dig til os gennem vores kontaktformular. Efterfølgende vil en af vores rådgivere kontakte dig enten over mail eller et telefonopkald. Er der tale om et simpelt spørgsmål eller en simpel sag, vil en skriftlig besvarelse være mere tilstrækkelig. Det er op til den enkelte rådgiver at vurdere dette. Hvis rådgiveren tilbyder at opsætte et møde, vil dette foregå enten over telefonopkald eller via Google Meet.

Det forudsættes, at du har læst vores ansvarsfrihedsklausul, idet du tilkendegiver dette ved at krydse checkboxen om “ansvarsfraskrivelse.” 

Vær opmærksom på at vi er blot jura- og erhvervsjurastuderende. Vi er ikke uddannede jurister eller advokater. Vores rådgivning er gratis og uforpligtende, hvorfor vi til enhver tid kan afvise at hjælpe dig.