Gratis retshjælp - Kolding

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Kolding: Hvad kan jeg få hjælp til?

Hos Retshjælperen kan du få hjælp med langt de fleste juridiske tvister og problemstillinger – vi har nemlig et hold yderst kompetente retshjælpere siddende, som studerer jura og erhvervsjura og derfor sidder og studerer loven hver eneste dag. Derfor kan vi hjælpe med langt størstedelen af de problemer, vores klienter spørger os om hjælp til. 

 

På nuværende tidspunkt er vi dog stærkest indenfor følgende fagområder: 

 

  • Strafferet

  • Køberet

  • Aftaleret

  • Erstatningsret

  • Udlæningeret

  • Markedsføringsret

 

Dette betyder dog ikke, vi ikke hjælper med sager, der ikke hører til disse fagområder. Hvis du har brug for hjælp, må du meget gerne kontakte os ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

 

Hvem er Retshjælperen?

Retshjælperen er en ny landsdækkende gratis retshjælp, som hjælper både erhvervsdrivende og almene borgere med alverdens juridiske problemer og vanskeligheder. Retshjælperen blev stiftet under coronakrisen, da almene borger og trængende erhvervsdrivende ikke kunne få hjælp hos størstedelen af landets eksisterende gratis retshjælpe, da de havde lukket grundet risiko for coronasmitte på deres fysiske kontorer. 

 

Dette, synes vi, var en yderst ærgerlig situation for alle dem, som havde brug for juridisk hjælp, og derfor blev Retshjælperen altså skabt. Vi hjælper nemlig alle vores klienter online, og derfor er der altså ingen chance for coronasmitte – og derfor vil vi altid kunne hjælpe landets borgere og erhvervsdrivende, uanset om en pandemi hærger landet.

 

Hvem kan få gratis retshjælp?

Retshjælperen er en landsdækkende retshjælp, og vi hjælper derfor alle borgere og erhvervsdrivende i hele Danmark, uanset hvad deres problem handler om. Vi ønsker nemlig, at alle i Danmark har adgang til gratis retshjælp, og derfor forsøger vi at hjælpe hver og en, som kontakter os og spørger om hjælp. At få hjælp til at tolke loven bør nemlig ikke kun være for dem, som har ressourcer til at hyre en advokat – alle har ret til gratis retshjælp.

Kontakt os

Vi tilbyder gratis retshjælp i hele landet - heriblandt i:​​