Gratis retshjælp - Roskilde

Gratis retshjælp Glostrup

Gratis retshjælp Roskilde: Hvad kan jeg få hjælp med?

Retshjælperen er en online gratis retshjælp og hører derfor ikke udelukkende til i Roskilde – du kan derfor få hjælp hos, uanset hvor du bor. Vi har retshjælpere ansat med ekspertise indenfor en lang række juridisk fagområder, og du kan derfor være sikker på at få kompetent rådgivning, uanset hvad din problemstilling går ud på.

Hvordan adskiller Retshjælperen sig fra andre retshjælpe?

Retshjælperen er en unik retshjælp, da vi udelukkende tilbyder juridisk rådgivning online. De fleste retshjælpe er fysiske kontorer, hvor du har mulighed for at møde op på et bestemt tidspunkt nogle ganske få timer hver uge – og da der ofte kan være lang kø, kan du risikere at gå forgæves. Derudover tilbyder de fleste retshjælpe gratis rådgivning over telefonen, men her kan du igen udelukkende kontakte dem i nogle ganske få tidsrum i løbet af ugen, og det er altså ikke superfleksibelt, hvis du har en travl hverdag.

Vi mener, at alle og enhver har ret til gratis juridisk rådgivning, og derfor startede vi Retshjælperen, som udelukkende tilbyder gratis rådgivning online. Det betyder, at du kan kontakte, hvornår det end passer dig, og du slipper derfor for at møde fysisk op på et kontor eller sidde i kø over telefonen. 

Hvordan fungerer Retshjælperen?

Med vores online tilgang til gratis juridisk rådgivning kan alle danskere tilgå en gratis retshjælp alle ugens dage. Vores formål er at yde en god og udtømmende service, og vi afslutter derfor først din sag, når vi er sikre på, at du har forstået sagens omstændigheder, og at vi har givet dig et ordentlig svar på dit spørgsmål.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte os på alle ugens dage per mail via kontaktformularen herunder. Det er vigtigt, at du udfylder den så grundigt som muligt, så vi kan danne os et ordentligt overblik af din sag.

Når vi har modtaget din sag, tilknytter vi en retshjælper til den, og lader personen gennemgå den med dig, når de har fundet en løsning. Her er det vigtigt, at du stiller alle dine spørgsmål, så du er 100% sikker på, hvad der sker, og så vi kan sende dig afsted igen med en løsning på dit problem og med en god bunke information om netop dit problem, så du selv kan løse problemet, hvis det sker igen.

Kontakt os